Mød Lise in Paris

Lise har bloggen Lise in Paris. I Blogkvinder 40+’s Mød min blog-serie fortæller hun her om sig selv og bloggen. Læs med og lær Lise og hendes parisiske blog at kende.

Hej
Jeg hedder Lise, og jeg startede med at blogge engang i oktober sidste år, men det var en hemmelighed, for jeg fortalte det ikke nogen.

Efter et stykke tid begyndte jeg så at afsløre min lille hemmelighed, først til én veninde, så til én mere osv. Og sådan gik det til, at jeg fik nogle søde positive tilbagemeldinger (mine veninder er søde, ikke?). Så sagde jeg til mig selv: ”you go blogging”, og i november sendte jeg min blog til alle i mit adresse-kartotek, og så gik det løs. Inden nytår havde jeg omkring 2.000 plug-in.

Mit budskab – ja, det er om mit spændende liv i en storby sammen med min lille familie på fire. Jeg bor i Paris, og der er så mange, der skriver om denne by … men der mangler noget, det er det, jeg vil fortælle. De fleste, som skriver, ser byen udefra, de er selv turister, besøgende eller er på gennemrejse. Jeg fortæller om min hverdag, hvad jeg oplever, og hvordan man lever som børnefamilie i en storby. Jeg har fået så mange spørgsmål til, hvordan det er at være børnefamilie her, hvordan det er at lade børn vokse op i en storby. Der er mange ting at give sine børn herfra.

Foto: Lise, Lise in Paris

 

Jeg har valgt at bygge min blog op omkring billeder – at fortælle mit liv gennem de fotos, jeg tager, men jeg må indrømme, at det var nødvendigt med mere tekst, end jeg havde regnet med, for at formidle mit budskab.

Det sjove er, at når jeg nu tager disse mange billeder, oplever jeg også selv byen anderledes. Nogle gange vender jeg tilbage til steder igen for at se, om det nu var rigtigt, det jeg så gennem linsen.

Min blog har også bragt sjove kontakter med sig, for folk synes, det er sjovt, når jeg kommer og fotograferer dem og fortæller, hvad jeg laver.

Det forpligter at have en blog. Der skal nyt stof på jævnligt, og tiden er ofte knap i en travl hverdag. Jeg har sat mig for at ”udkomme” en gang om ugen. Det er ikke det store problem, når jeg er her i byen, men nogle gange er jeg væk i længere tid på rejser, og så er det sværere, men jeg har masser af ting, jeg glæder mig til at fortælle jer.

De kærligste hilsner fra
Lise in Paris

Vil du også fortælle om dig og din blog?
Send din tekst til kontakt@blogkvinder40plus.dk
Teksten må maks. være på 400-450 ord. Læs evt. mere her.

4 comments to Mød Lise in Paris

Skriv en kommentar

 

 

 

Blogkvinder 40+

Blogkvinder 40+ er et virtuelt mødested for modne kvinder.

Lige nu er der 172 tilmeldte blogs.

Logo på din blog?

Vil du have Blogkvinder 40+-logoet på din blog?

Læs mere >>

Arkivet


429
Unikke besøgende
de seneste 30 dage
Powered By Google Analytics