Mød Navlepilleri

Susanne er kvinden bag bloggen Navlepilleri. I Blogkvinder 40+’s Mød min blog-serie fortæller hun her om sig selv og bloggen. Læs med og lær Susanne og hendes blog at kende.

Jeg er 51 år, gift med den allerbedste mand og overordnet vild med livet.

Jeg har siden min 11-årige var nyfødt haft en familiehjemmeside, som jeg har lagt mange timer og meget arbejde i. Men efterhånden som mine og min mands seks sammenbragte unger er blevet store og – for de flestes vedkommende – flyttet hjemmefra, synes jeg ikke længere, at der er så meget at skrive om. I hvert fald ikke mere om børnenes sprogmæssige udvikling, hvornår de lærte at gå eller beskrivelse af andre højdepunkter i børnenes og vores liv.

I takt med at livet har hvæsset kløer, har jeg fået et større behov for at udtrykke mig om andet end ”bare” min familie, og derfor har jeg startet en blog. Bloggen er mit frirum, når jeg har behov for at lufte meninger, glæde og ked-af-det-hed.

Jeg har for et års tid siden fået diagnosen Wegeners granulomatose, som er en autoimmun-sygdom, der gør, at min krop (mest mine nyrer) danner antistoffer imod sig selv, og på grund af snart et helt år med deltidssygemelding kan jeg forvente at blive fyret fra mit livs dejligste job som gymnasiesekretær med virkning fra udgangen af maj.

Navnet Navlepilleri er en lidt selvironisk beskrivelse, som passer fint, eftersom det jo er mig, det handler om. Og jeg bliver glad, hvis nogen fra blogland har lyst til at følge med på sidelinjen.

Vil du også fortælle om dig og din blog?
Send din tekst til kontakt@blogkvinder40plus.dk
Teksten må maks. være på 400-450 ord. Læs evt. mere her.

Skriv en kommentar

 

 

 

Blogkvinder 40+

Blogkvinder 40+ er et virtuelt mødested for modne kvinder.

Lige nu er der 172 tilmeldte blogs.

Logo på din blog?

Vil du have Blogkvinder 40+-logoet på din blog?

Læs mere >>

Arkivet


456
Unikke besøgende
de seneste 30 dage
Powered By Google Analytics